Belgische Bernal

Een toepasselijker voornaam had ze niet kunnen hebben. Vanaf het moment dat we haar treffen op luchthaven Zaventem heeft de Belgische zangeres Belle Perez haar mobiele telefoon aan haar oor. Geduldig wachten we steeds tot ze is uitgepraat en we met haar hele gevolg verder kunnen.
We zijn op weg naar Barcelona waar F een nieuwe videoclip met Belle gaat draaien. De clip komt op de soundtrack van Madagascar te staan, de nieuwste tekenfilm uit de stal van Spielberg en moet er derhalve lekker zonnig uitzien. Ik mag mee. Op papier als F’s assistente, maar eigenlijk gewoon voor de gezelligheid. En om me te kunnen verdiepen in het fenomeen B-ster.
Want Belle Perez is de Jody Bernal van België: een Spaans hitje gehad, een tikkeltje ordinair maar volgens velen wel lekker uiterlijk, al jaren continu op schnabbeltournee en je ondanks dat een sehr belangrijke persoon wanen.
En dus moeten er voor de videoclip een haarmevrouw, een make-updame, een personal manager, een cameraman, een assistent van de cameraman, een assistent van de assistent van de cameraman, een geluidsman, een lichtfiguur, een sponsor en een fotografe mee. En o ja, een uur voor vertrek, om 4 uur ’s morgen moet er zelfs een heusche persconferentie worden gehouden. De mededeling: dit is de nieuwe single van Belle Perez. In het persbericht doen ze het klinken a;lsof Perez de titelsong van Spielbergs nieuwste film zal zingen, maar dat blijkt helemaal niet waar te zijn. Het singeltje zal alleen in de Benelux worden uitgebracht als extraatje op de DVD. Het verbijstert me dat er maar liefst drie journalisten zo gek zijn om er daadwerkelijk een stukkie aan te wijden.
Net als dat me de komende dagen nog veel meer zal verbazen...

admin, Maandag 30 Mei 2005 at 11:46 am zestien reacties
Kamiel, (URL) - 30-05-’05 13:45

K3, Belle, de producenten van 2unlimited….grenzen dicht zeg ik! Maar de plaatjes mogen we toch wel downloaden?

Linda, - 30-05-’05 15:16

Chiciti chiciti chiciti tita…

F., - 30-05-’05 20:51

Chichitan Chiquitan Chiquitan in mijn reet! Kut nummer and kut wijf. Als dit clip uit is moet ik zeker mijn naam veranderen voor Arie de Boer

Analia, - 31-05-’05 14:00

Mooi gesproken F. Tranen van ontroering in mn ogen. Ik zie je te weinig de laatste tijd, dat blijkt maar weer. Dan ga je dit soort uitspraken missen. Roos, reken je jezelf tot die 3 journalisten of ben je eigenlijk nummer 4 (incognito dat wel)

Robert Brouwers, (E-mail ) - 21-06-’05 09:29

Bedankt en shame on you Roos. Ik vindt dit echt te ver gaan. Het maakt niet uit wat je denkt maar als je als vriendin van de cameraman cq als (gast)!!! mee gaat naar spanje dan ga je niet de popie journalist lopen uithangen en met modder gooien zoals jij dit nu hier op deze site hebt gedaan. Ik heb begrepen van Patrick Renier dat alle cadeautjes zijn teruggedraaid en dat hij een factuur voor je reis naar Francois heeft gestuurd, ik vindt dat een goede zaak. Mijn 18 jaar relatie met ARS Records kan gelukkig wel wat hebben, mijn professionele relatie met Francois trekt dit helaas niet, hij heeft het waarschijnlijk toch niet nodig.

Jeroen, - 23-06-’05 01:26

Argh! Robert is boos!
Zoiets is mij ook eens overkomen. Sindsdien mag ik niet meer mee met de tripjes van Princess en blijf ik verstoken van de geneugten van optredens van Ronnie Tober, Heintje en Gerard Joling. De pijn!!!

Robert Brouwers, (E-mail ) - 17-11-’05 20:53

Hum… even denken…Jeroen…die naam zegt me weinig.

Jort, - 17-11-’05 23:41

En Robert is de naam van een hele grote man met het incasseringsvermogen van een baby. Bah, wat een kinderachtige vent zeg. Maar goed, je moet ook wel de hersens van een peuter hebben wil je je zo druk maken over een stukje op een weblog over een zangeresje dat NIKS, maar dan ook helemaal NIKS voorstelt. En Robert: “ik vind”, dat is dus zonder die extra “t”.

Roos, - 18-11-’05 00:30

Goh, toch leuk dat het bij dit postje bijna een half jaar na dato nog steeds gezellig is :-)

paul, - 18-11-’05 11:14

Ja, laten we dit even nieuw leven inblazen. Altijd leuk. Die Robert wie is dat??? Al 18 jaar een relatie met ARS. En Roos als je erg veel verdriet hebt krijg je van mij wel een cadeautje.

Analia, - 18-11-’05 16:14

Frans Brouwers heeft al 18 jaar een relatie met AARS?

Kamiel, (URL) - 18-11-’05 17:52

De heer Brouwers vergeet een klein beetje dat mensen ingehuurd worden om het vakwerk welk ze leveren, niet om de kop in het zand te steken. Was de clip klote of telt alleen de persoonlijke afrekening meneer Brouwers?

paul, - 18-11-’05 19:58

Meneer Brouwers moet zijn eigen ARSLOG beginnen

Sijtze, - 18-11-’05 22:59

Je zal met die Brouwers een professionele relatie hebben, brr…

shelly, (E-mail ) - 12-05-’06 15:31

Your pictures are great.

jessia, (E-mail ) (URL) - 22-05-’06 10:09

It looks like you really had a nice time.

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze buitengewoon lastige vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.